Ebdivat Szilveszterre - kínzás vagy módi?
Címlap / Őrület / Ebdivat Szilveszterre - kínzás vagy módi?

Ebdivat Szilveszterre - kínzás vagy módi?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Idiótaságok, melyek már idehaza is megvásárolhatók. Kutyaruhák, mégpedig a szilveszteri divat szerint. Képösszeálltás ölebeknek, és erős idegzetű gazdáiknak.  

- Mindig mondtam, hogy a kutyások kissé idióták! – szólott jó apám, amikor elkészítette az első strassz köves nyakörvet a kutyámnak. Néhány hét múlva a legkeresettebb cikk volt a kutyafelszerelés boltban.

Könnyű persze annak, akinek szíjgyártó mester az apukája. Na meg annak, aki milliárdosnak születik, mint például Paris Hilton. Szerencsére, mint fanatikus kutyás, én legalább az első körbe beleférek. (Ha a 2008-as évre tett fogadalmaim beválnak, akkor a másodikba is bele fogok!)

A kutyások számára ugyanis számtalan őrült dolgot előállított már a divatipar. Most egy divatos „little black dress” kollekciót raktam össze, hogy tudja minden ebgazda, mi a módi jobb körökben. (Azért megsúgom, én a világért nem csinálnék hülyét a kutyámból efféle maskarákkal. Szerintem ez a 12 éves baba helyett kutyázó kislánykáknak és a 60+ baba helyett kutyázó véncsajoknak való!)

Kis fekete ruha- egyszeregy a gazdihölgyeknek >>>

 

Ha baj van a kutyával a petárdák miatt>>>

Gáspár Kati gyűjtése

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x