Mi van a sztárok szájában?
Címlap / Őrület / Mi van a sztárok szájában?

Mi van a sztárok szájában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Egy mosoly rendkívül jó első benyomást kelthet rólunk. De mi van, ha a kivillanó fogak rémes látványt tárnak a másik ember elé? Kié a világ legrondább fogsora? Lehetne válogatni a hírességek között.  

Nálam eddig a sort Freddy Mercury vezette. Pedig az énekesnek juthatott volna bőven pénz fogszabályzóra, protézisre, bármilyen csili-vili csodafogsorra, mégis ragaszkodott kiálló kapafogaihoz.

Lehet, hogy barátai ezt találták benne szexisnek, ki tudja? Mert pénzkérdés nem lehetett, gondolom, nem úgy, mint esetleg Jáksó Lászlónak, mert ugye egy magyar sztár nem keres annyit… Bár, ha belegondolok, államfőt is láttunk már nyuszifogsorral parádézni. A rút fogak ezek szerint nem zavarnak mindenkit. Kurt Cobain fogsorára is ráfért volna egy alapos fésülés, de ő legalább nem vigyorgott teli szájjal állandóan.

Van aki milliókat költ rá, van aki meg akkor sem, ha éppen milliárdjai is lennének. Sőt, van akinek egyenesen elképesztő méretű lófogai lettek a védjegye. Szerintem a képen látható úr a dobogó mostani első helyezettje.

HarmoNet tipp: Mosoly és fogjóslás>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x