Iszonyatosan büdös afrodiziákum - Kóstoló csak bátraknak!...
Címlap / Őrület / Iszonyatosan büdös afrodiziákum - Kóstoló csak bátraknak!

Iszonyatosan büdös afrodiziákum - Kóstoló csak bátraknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Egészséges, finom, gyógyít, de elképesztően büdös. Elég bátor lennél, hogy kipróbáld?  

A durian a gyümölcsök királya

Hatalmas, tüskés, zöld színű csodabogyó, vagy inkább csodarögbilabda. Már ami az alakját illet. Dobálózni nem ajánlatos vele, mert elég nehéz, és a jókora tüskék miatt nem is veszélytelen. Dél-kelet Ázsiában a gyümölcsök királya néven emlegetik. Tápanyag gazdagsága egyedülálló, minden más gyümölcsöt felülmúl. Magas fehérje, antioxidáns és szerotonin tartalma miatt szépít, fiatalít és még jókedvre is derít! Sőt, az ázsiaiak afrodiziákumként is számon tartják. Állítólag jobban élénkít, mint a kávé a tea és a Red Bull együttvéve. Mindezt káros mellékhatás nélkül.


A kérdés már csak az: akkor nálunk miért nem kapni?

Nos, először is, elég nagy és nehéz, de a dinnye is az, szóval ettől még lehetne. Másodszor: hatalmas tüskéi vannak és kemény héja. Még ez is megoldható lenne. Ami a legrosszabb: elképesztően büdös! Szóval, itt van a kutya elásva. A szaga leginkább egy három hónapja gumicsizmában érlelt mosatlan parasztlábéra emlékezetet leginkább, és akkor még lehet, hogy a parasztlábtól kéne elnézést kérni az összehasonlítás miatt.

Egyetlen európai áruház sem kockáztatja, hogy bevigye a szupermarketekbe finnyás orrú vevői közé. Az ázsiaiakat ez nem zavarja, de ugye, az egy más világ. A gyümit sem itt, sem a tengerentúlon nem engedik be az áruházakba, piacokra, sőt, szegény durian a kényes briteknél még buszra sem szállhat: minden tömegközlekedési eszközről kitiltották. Nos, akit ezután még mindig érdekel ez a rendkívüli ázsiai csemege, annak nagy adag bátorságot kívánok a kipróbálásához!

HarmoNet tipp:
Tüdőrákból gyógyult - papayával>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x