Pár órára feleségül veszlek! - Legalizált prostitúció...
Címlap / Őrület / Pár órára feleségül veszlek! - Legalizált prostitúció

Pár órára feleségül veszlek! - Legalizált prostitúció

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A muszlim vallás tiltja a házasságon kívüli szexet. Az ember viszont mindenre talál megoldást! Lehetőség van arra, hogy a férfi csak a szex idejére, arra a pár órára vegye feleségül a hölgyet. Nem is rossz ez a szolgáltatás! 

A délkelet-ázsiai ország éjszakai életébe enged bepillantást Moammar Emka helyi író legújabb könyve. A szerző hat évet töltött a jakartai éjszakai bárok, éttermek és vendéglátóhelyek világában, ahol erotikus és szexuális szolgáltatások széles kavalkádjával várják a kuncsaftokat.


Meztelen nők testéről felszolgált japán ételektől a sok mindenre kapható pincérnőkig teljes a választék. A meghívásos alapon működő szwinger partikon kívül a régi római orgiákhoz hasonló összejövetelek sem ritkák a világ legnagyobb muszlim országában. A külföldi vendégek igényeinek kielégítésére az ország legszegényebb régióiból származó hölgyeket szerződtetnek, megfizetésükre azonban csak a leggazdagabbaknak telik.

Nem így a muszlim világ elitje, akiknek vallása tiltja a házasságon kívüli szexet, így a jakartai éjszaka legújabb szolgáltatását, a pár órás házasságot mintha nekik találták volna ki...
igazából nekik is találták ki. Így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad, azaz a gazdag arabok is kapnak maguknak nőt, és Allah sem neheztel rájuk.

Bár ez gyakorlatilag a prostitúció legalizálásával egyenlő, úgy látszik a hatóságokat nem igazán zavarja, sőt mintegy turista csalogatóként használja az arab világban.

HarmoNet tipp: Négy feleség engedélyezett a körülmetélt férfinak>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2097 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x