Segélykoncert a mianmari hurrikán áldozataiért!
Címlap / Őrület / Segélykoncert a mianmari hurrikán áldozataiért!

Segélykoncert a mianmari hurrikán áldozataiért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Koncert és cd-k. A bevétel a mianmari hurrikán áldozataihoz jut. Egy gyors és hatékony összefogás az emberéletekért. Segíts Te is! 

Segítsünk együtt a mianmari hurrikán áldozatain!
Csatlakozz privát mentõakciónkhoz, Cd rendeléseddel most életeket menthetsz!
Segélykoncertet ad Labant Csaba és Ada május 23-án, pénteken 19:00-kor Budapesten a Ecseri úti

Szent Kereszt templomban Gyere el! (1091 Üllôi út 145.)

Mély megrendüléssel értesültünk a mianmari katasztrófáról. Az áldozatok száma legalább százezer, s ismét szegények (és õslakosok) lakta vidéket sújtott a természeti csapás. (Akárcsak a thaiföldi cunami vagy a székelyföldi árvíz esetében.) Alapítványunk most is a közvetlen segítségnyújtás módját választja. Yangoni megbízottunk május 18-én a katasztrófa sújtotta térségbe utazik, hogy személyesen segítsen a bajbajutottakon. Adományainkat közvetlenül rajta keresztül juttatjuk el - ivóvíz, élelmiszer, kötszer, gyógyszerek formájában a rászorulóknak. (Nagy a baj, rengeteg a sérült, hajléktalanná lett emberek tízezrei vannak nehéz helyzetben. Temetetlen halottakkal vannak tele az utcák, kolera, tífusz és más járványok is felütötték fejüket a túlélõk között.)

Szeretnénk segíteni, de mivel nem áll rendelkezésünkre készpénzben az az összeg amit küldeni szeretnénk, így csak CD-ket tudunk felajánlani. Kérünk segítsetek, hogy a CD-inkbõl ivóvíz, gyógyszer, ruha, élelmiszer lehessen! Pillanatnyilag az új spanyol nyelvû albumunk (Vengo del Sol) magyarul: A Napból jöttem, és a legutóbbi (Üzenet Földanyától) címû lemezünkbõl van meglévõ készletünk. Aki felajánl legalább 3.000 Ft-ot , annak postázunk egy ajándék CD-t. (Egyébként ez egy CD ára postaköltséggel.) Szerény költségvetésünket átcsoportosítottuk, így ezeket a cd-ket fel tudjuk ajánlani az ügy érdekében. Kérjük segíts, hogy a CD-kbõl ivóvíz, gyógyszer, ruha, élelmiszer lehessen!

Gyere el a segélykoncertre május 23-án, pénteken 19:00-kor az Ecseri úti Szent Kereszt templomba (1091-Budapest, Üllôi út 145.).
 
Triplán segítesz, ha csatlakozol mentõakciónkhoz, mert a nemzetközi segélyszállítmányok igen nehezen jutnak be a katonai diktatúrától szenvedõ országba. Az ENSZ fõtitkára hiába próbált kapcsolatba lépni az ország elsõ emberével, olybá tûnik, mintha az ottani hatalomnak nem lenne érdeke az életmentés. A Thaiföldrõl szárazföldön érkezõ segélyekre büntetõvámot vetettek ki, a Nemzetközi Vöröskereszt egy hajója pedig elsûllyedt s odaveszett a rakománya.

Tehát nekünk, felelõsségtudattal rendelkezõ civileknek kell összefognunk. Nem "csak" emberéletekrõl van szó, most "pótvizsgázunk" összefogásból. Ma õk vannak bajban, lehet holnapután mi kerülünk hasonló helyzetbe. Segítsünk együtt, hisz külön-külön nem tudunk!

A Gondviselés kegye, hogy van egy személyes jóbarátunk, aki odavalósi, így tökéletes hely- és nyelvismerettel rendelkezik, s ráadásul - hozzánk hasonlóan - elkötelezett híve a Mindenhatónak.

Ha teheted, gyere el a koncertre! A CD-ket átveheted a koncert után is. (Személyes átvétel esetén minden 2500 Ft támogatás után tudunk adni 1-1 ajándék CD-t.)

Információk >>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x