Szopogassuk Lenint? Jézus rábólint!
Címlap / Őrület / Szopogassuk Lenint? Jézus rábólint!

Szopogassuk Lenint? Jézus rábólint!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

De ha ő nem felel meg, rendelkezésre áll akár Jézus is. Igaz ő bólogat és nincs Cola íze, mint a jó öreg Vlagyimir fejének! 

A piac mindent elvisel? Úgy tűnik Lenin még mindig népszerű. Népszerűbb, mint valaha, hiszen a fejével ékesített nyalókát dobtak piacra, darabonként több, mint egy dollárért. A figura költőien domborodó homloka a filozófiában jártas bölcselőről, míg a csókra álló, alig nyitott száj az ékesszólásról árulkodva gondolkodtatja el az elmélyült műértőt.

Aki mégsem vágyik arra, hogy a szimbirszki születésű lénai besúgó fejét nyaldossa, mint last minute utazó lábát az Égei tenger vize, annak még mindig itt van a bólogatós, vagy a rugózós Jézus. Ami nem csupán marha nagy giccs, de legalább vallásilag is kikezdhető, így tényleg érdemes vele komolyan foglalkozni.

Mindemellett hosszú ideig nagy sikert arattak a vallási védőbabák. Hatott Amerika, G.I. Joe babák, vallásilag korrekten, Istenek a megfelelő fegyverekkel, Buddhánál egy picit persze pillogunk. De ha úgy érzi az ember, kapható Mohamed, Siva, Visnu is, a készlet kifogyhatatlan. Mindenki a saját misztikus fegyverével. Ők a G.I. Joe Gods. Mondhatnánk, hogy nevelés a hitéletre, de valahogy nehéz összerakni. Ha minden jól megy és ügyesen kommunikálunk a gyerekkel talán sikerül elmagyarázni, hogy Rambo nem egy kazah isten valamelyik külső bolygóról. Pez-cukorka tartónak sem szívesen fogadnánk fel Szűz Máriát, de hát, haladni kell a korral... A hazánkban is elhíresült Darth Vaderes habfürdőtartó után azonban már úgy tűnik ez a piac is magaslatokra tör.

A vallások számára szent személyek vélhetőleg gondolkodóba ejtik a hívőket...

Képforrás: www.mcphee.com/  >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x