A legőrültebb futóverseny! - Te képes lennél rá?
Címlap / Őrület / A legőrültebb futóverseny! - Te képes lennél rá?

A legőrültebb futóverseny! - Te képes lennél rá?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Itt a lehetőség, hogy a futók bebizonyítsák, mire képesek egyenetlen talajon, extrém körülmények között! A legelszántabbak egyéniben vágnak neki a versenynek, de párosban és négyfős csapatban is lehet indulni a viadalon. 

Ilyen még nem volt! Szombaton rajtol a nyár legőrültebb futóversenye, az 1. FutoCross. A nyáregyházi motocross pályát ezúttal futók veszik birtokba, hogy 6 órán keresztül körözzenek a hepehupás, kacskaringós, még véletlenül sem "normális" futóterepre hasonlító pályán. 


Itt a lehetőség, hogy a futók bebizonyítsák, mire képesek egyenetlen talajon, extrém körülmények között! A legelszántabbak egyéniben vágnak neki a versenynek, de párosban és négyfős csapatban is lehet indulni a viadalon. A csapatok/párosok tagjai egymást tetszőleges időközönként, de csak a váltóhelyen váltva teljesítik a versenyt, az 1,65 km hosszú köröket teljesítve, míg az egyéni indulók a teljes 6 órán keresztül köröznek majd a pályán. A végső győzelmet az szerzi majd meg, aki a legtöbb kört teljesíti a verseny időtartama alatt.
 

A verseny délután 15 órakor rajtol majd a nyáregyházi motocross pályán, amely az M5-ös autópályáról leágazó 405-ös főút 9. kilométerénél található

Bővebb információ >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1334 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x