Egy hónapod van még pályázni!
hirdetés
Címlap / Őrület / Egy hónapod van még pályázni!

Egy hónapod van még pályázni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

A Magyar Nemzeti Bank ösztöndíjpályázatot hirdet nappali tagozaton tanuló, kiemelkedően tehetséges roma diákok számára. A pályázattal a jegybank négy felsőfokú és hat középfokú oktatásban részt vevő diák tanulmányainak havi anyagi támogatását vállalja. 

A Magyar Nemzeti Bank fontos feladatának tartja, hogy törvényben rögzített alapfeladatain túl, társadalmi felelősségvállalása részeként, felhívja a figyelmet a hátrányos helyzetűek problémáira és kiálljon az esélyegyenlőség elve mellett. Ennek keretében évek óta elősegíti a tehetséges, roma származású fiatalok iskolai teljesítményének elismerését, és lehetőséget biztosít számukra a kötelező szakmai gyakorlat eltöltésére is.

Az ösztöndíjpályázatra a 2008/2009-es tanév szeptemberében az első évfolyamot megkezdő, jó tanulmányi eredményekkel rendelkező roma fiatalok jelentkezhetnek. A pályázat elbírálása során előnyt élveznek a hátrányos helyzetű, vidéki településekről érkező, és roma identitásukat vállaló diákok. A jegybank pénzügyi/gazdasági  oktatási intézményben tanuló hat középiskolás ill. négy felsőfokú (egyetemista vagy főiskolás) diákot támogat. Mint ismert: az MNB korábban - az Öngondoskodás Alapítvánnyal együttműködve - 25 középiskolát támogatott a "Pénzügyi Oktatási Program (POP)" elnevezésű kísérleti tantárgy oktatására. Továbbá a jegybank a szakkollégiumokban folyó makroökonómiai, pénzügyi és ökonometriai oktatás támogatására is írt ki pályázatot.

A pályázat benyújtásának határideje 2008. augusztus 27. A jegybank a pályázatokat szeptember első felében bírálja el, és köti meg a tanulmányi szerződéseket. További részletes információ a www.mnb.hu honlapon a Diákoknak, hallgatóknak / Romaösztöndíj menüpontban olvasható. 
 
[ 767 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x