Teljes tudás a gyógynövényekről 2 nap alatt, ingyen!
hirdetés
Címlap / Őrület / Teljes tudás a gyógynövényekről 2 nap alatt, ingyen!

Teljes tudás a gyógynövényekről 2 nap alatt, ingyen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A gyógynövények ünnepe lesz az az augusztusi hétvége, amelyen megrendezésre kerül az Első Országos Gyógynövény Nap. Ha már eddig is érdekelt, gyógyultál általa, vagy éppen más módon nem javul állapotod, érdemes részt venned és egy hétvége során bepillantani a gyógyító növények titkaiba! 


Rendezvénynaptár
Második alkalommal rendezik meg az Országos Gyógynövénynapokat Bükkszentkereszten. Az 1300 lelkes bükki faluban tavaly 1000 látogatója volt az Első Országos Gyógynövénynapnak, így azt az idén már kétnaposra tervezik.

Augusztus 9-én szombaton és 10-én vasárnap 10 órától 18 óráig azokat várják, akik kíváncsiak a legendás bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi és természetgyógyász kollegái előadásaira és tanácsadására. Az egyik központi téma a cukorbetegség lesz, hiszen Gyuri bácsi a feltalálója annak a cukorbetegeknek készült gyógyteának, mely országszerte híressé tette a nevét.


A rendezvény minden tekintetben ingyenes: sem az előadásokért, sem a személyre szabott tanácsadásért, sem az orvos-természetgyógyász által végzett számítógépes állapotfelmérésért nem kell fizetni. Ugyancsak ingyenesen lehet majd gyógyteákat kóstolni és Gyuri bácsi egyedülálló gyógynövénykertjét látogatni.

Információk >>


 
 
[ 1996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x