Az önszerelem hava
Címlap / Őrület / Az önszerelem hava

Az önszerelem hava

Forrás: Hunnia.net
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

San Franciscoban, a szürke hónapokat színesíti május hónapja, amikor is megrendezésre kerül immáron hetedszerre, az Évi Országos Maszturbáció Hónapja.  

San Franciscoban, a szürke hónapokat színesíti május hónapja, amikor is megrendezésre kerül immáron hetedszerre, az Évi Országos Maszturbáció Hónapja. Az esemény rendkívül jó alkalom számos szexuális trükk és kellék megismerésére, amikkel az önkielégítés fortélyait sajátíthatja el az érdeklődő. Egy hónapon keresztül nem tabu és nem ciki kérdezni, nézni és hallani azokat a maszturbációs eszközöket és módokat, amelyeket az egy hónapos esemény alatt bemutatnak.

A Maszturbáció hónapjában az önkielégítés sajátos örömét ünneplik. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a legforróbb erotikus mesékbe, melyek szerzőit is megismerhetik. Ezek a történetek egykezes olvasmányok, amelyek a másik kezet olvasás közben garantáltan "mozgásban" tartják. Így rögtön képet kaphat az ember, mennyi mindenre használható is egy kéz.

Az évi esemény keretében, különböző versenyeket illetve estélyeket is rendeznek, ahova persze nem csak a résztvevők rittyentik ki magukat, hanem a szex kellékeit is az ünnepséghez méltóan díszítik, flitterekkel, ékkövekkel, tollakkal, szalaggal. Említésre méltó továbbá A Műpénisz Díszítő Est. "Hozd a barátodat, vagy gyere egyedül!" – hirdeti a rendezvény, ahol a kellékeket ki is lehet próbálni. Ezek közül a legnagyobb örömöt okozó vibrátorokat és műpéniszeket, május 8-án mások is megtekinthetik egy San Francisco-i üzletben, sőt meg is lehet vásárolni azokat.

Ugyancsak az önkielégítés havának keretében várják május 17-én azokat az önkielégülni vágyókat, akik május 19-ig maszturbációs hétvégén kívánnak részt venni. A hétvégi kiruccanás az „ön-szerelem” fejlesztését szolgálja, és az a résztvevő, aki plusz embereket toboroz, az önkielégítés minden percét ingyen élvezheti, ugyanis a kiadásokat a rendezők állják. Az egyébként költséges hétvége bevételét, egy nők egészségügyi szervezetének, (TBD) adományozzák. Azért nekik, mert a maszturbáció az egészség egyik sarokköve - állítják az önös kéjek szakértői.

Hunnia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x