Új üdítő: jeges japán uborkalé
Címlap / Őrület / Új üdítő: jeges japán uborkalé

Új üdítő: jeges japán uborkalé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

Japánban a csoki és kávéfürdő után az üdítőgyártásba is befészkelt az őrület. Mi a legújabb bolondság? Hamarosan talán kis hazánkban is kitalálnak hasonlókat, mint a pirospaprika-eper juice és társai. 

 

A Pepsi japán vállalata a Suntory ezúttal egy  kóla és uborka keverékéből álló italt dobott piacra. Nem egy újabb jegesteát, nem egy újabb gyümis ízt. A nagymesterek a legfelsőbb székekeben talán feketeretkes biocéklalén nőttek fel. Egy biztos az uborka hatásairól csupa jót olvashatunk. Táplálja a bőrt, megszépít és fogyókúrának sem utolsó. Nagy része ugyanis víz, mint általában a tök és dinnyeféléknél az lenni szokott. Kérdés mennyire egészséges egy ilyen kólás, ipari termékben mindez.

Az ital máris igen népszerű a fiatalok körében. Egy fél literes üdítő 140 yen, azaz 220 forint körüli nagykereskedelmi áron kapható. Az uborkás Pepsi limitált kiadás, így várhatóan csak néhány hétig lesz forgalomban. Hogy ez után még mit találnak ki arra gondolni sem merünk. Egy biztos, az üdítőnek uborka íze van. Ha nem szeretnél Japánig elmenni érte akkor ajánljuk készíts uborkasalátát, sózd le a reszelt ubit és a leve egy óra múlva fogyasztható!

Ha érted a nyelvet, az uborkás üdítőről itt olvashatsz >>

 
 
[ 2768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x