Megdöbbentő: Tombolán sorsoltak mellnagyobbító műtétet!...
Címlap / Őrület / Megdöbbentő: Tombolán sorsoltak mellnagyobbító műtétet!

Megdöbbentő: Tombolán sorsoltak mellnagyobbító műtétet!

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Szerdán a spanyol egészségügyi hatóságok felháborodásuknak adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy egy éjszakai bár olyan tombolát szervezett, melynek fődíja egy mellnagyobbító műtét. 

A Pretty Woman elnevezésű tombolajátékot a valenciai Pacha diszkóban tartják december 5-én. A jegyek 20 euróba kerülnek, és a fődíj értéke 4500 euró. "Tisztelgés a hölgyeknek. Vásároljon tombolajegyet, és vegyen részt a játékban, melynek fődíja egy mellnagyobbító műtét" - olvasható a diszkó weboldalán.

Bernat Soria egészségügyi miniszter bejelentette, hogy vizsgálatot indított az ügyben, és azt is hozzátette, hogy a plasztikai sebészetet az egészségügyi hatóságok szabályozzák. Azon aggodalmának is hangot adott, hogy esetleg fiatalkorúak is részt vehetnek a sorsjátékban.

Lourdes Bernal, Valencia tartomány egészségügyi biztosa kifejezte "viszolygását nőként és egészségügyi szakemberként egyaránt" a tombolával kapcsolatban, amely szerinte "a női méltóság megsértése". Azt követelte, hogy a klub törölje az eseményt, és nyilvánosan kérjen bocsánatot.

Bernal azt is elmondta, hivatala vizsgálat megindítását fontolgatja, és a jogi osztály a lehetséges büntető szankciókat vizsgálja a szórakozóhellyel szemben.

Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x