Pénz nélkül is nagy segítség - Önkéntesek Napja!
Címlap / Őrület / Pénz nélkül is nagy segítség - Önkéntesek Napja!

Pénz nélkül is nagy segítség - Önkéntesek Napja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Nincs pénze adakozni? Gondoljon arra, hogy néha egy kis figyelmesség sokkal többet érhet, mint a pénz. 

December 5-én tartják minden évben a Nemzetközi Önkéntesek Napját, amelynek keretében mindenkit egy kis közösségi munkára buzdítanak a szervezők.

Sue Elsemore, a Pakuranga Egészségügyi Klub tagja, és elmondása szerint sokkal többet kap vissza, mint amit ő ad. Mrs. Elsemore 22 évesen elszenvedett agyvérzése következtében közel két évig teljesen béna volt.

Elmondása szerint abban az időszakban rettenetes félt, és úgy érezte, mintha újjászületett volna, amikor visszanyerte beszéd- és mozgáskészségét. "Éppen ezért tisztában vagyok vele, mit élnek át az ilyen betegek" - nyilatkozta Mrs. Elsemore.

"Ilyenkor nagyon fontos, hogy a betegeknek legyen kivel megbeszélniük a problémáikat. Különösen jó, ha valaki olyannal beszélhetnek, aki korábban hasonló gondokkal küzdött."


Mrs. Elsemore fél éve dolgozik a Pakarunga klubnál, mint beszédterapeuta és tanácsadó. "A gond az, hogy az önkéntesek nagy része nyugdíjas, és az ő képességeik is végesek, ezért van szükség a fiatalokra."

"Természetesen a pénzbeli adományoknak is nagyon örülünk - magyarázza Mrs. Elsemore - De ha valaki nem csak a pénzét, de az idejét is képes ránk áldozni, az a legcsodálatosabb dolog a világon."

"Az önkéntes munka az egyik legjobb dolog, amit tehetünk a közösségért, amelyben élünk, ezért ha van egy kis időnk, ne habozzunk részt venni valamelyik önkéntes szervezet munkájában. Azt mondják, amennyit adunk, annyit kapunk vissza. Ebben az esetben egy kis önkéntes munka nem árthat" - tette hozzá Mrs. Elsemore.

Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1012 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x