Dobj egy macit Te is!
hirdetés
Címlap / Őrület / Dobj egy macit Te is!

Dobj egy macit Te is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Különleges kezdeményezéssel szeretne mosolyt csalni a kórházban fekvő gyermekek arcára a Magyar Jégkorong Szövetség. A felhívás szerint az április 2-ai Pannon Hoki Gálán a Finnország elleni mérkőzés első magyar góljánál a szurkolók a pályára dobják a magukkal hozott macikat, egyéb plüss állatokat, amelyeket a válogatott játékosai adnak majd át a Heim Pál Gyermekkórház és a Tűzoltói utcai Gyermekklinika betegeinek. 

 

Rendezvénynaptár
A kezdeményezés Észak-Amerikából indult Teddy Bear Toss néven. A legenda szerint először a kanadai Kitchenerben borították be a jégpályát játékmackókkal még a nyolcvanas évek derekán, hogy a karácsony közeledtével így kedveskedjenek a gyerekeknek. A kezdeményezés később egész Kanadában és az Egyesült Államokban is elterjedt, és ma már szinte az összes ifjúsági, és sok alsóbb szintű ligában is repülnek a mackók. Egy-egy nagyobb közönséggel rendelkező csapatnál akár 10-15 ezer plüssállat is összegyűlik. A rekordot jelenleg a Calgary Hitmen szurkolói tartják, akik 2007. december 2-án, 26.919 darab plüssjátékkal fedték be a jeget.Magyarországon az első sikeres akció február 15-én volt, amikor a Miskolci Jegesmedvék szurkolói az NZ Stars elleni bajnoki meccsükön több mint 12 zsák plüssjátékot dobáltak a jégre. A sikeren felbuzdulva a Magyar Jégkorong Szövetség bízik abban, hogy a Pannon Hoki Gála első magyar gólja után – és a meccset követően is – bőven akad majd dolga a válogatott játékosoknak.


Ha ti is úgy akarjátok, április 2-án plüssmacik veszik át a hatalmat a Budapest Sportarénában! Hogy mindez egy jégkorongmeccsen, játék közben történik majd? Annál érdekesebb!


Aki lemarad a macidobálásról, a fiúkat még láthatja a jégen április 3-án Miskolcon a finnek ellen, majd április 6-án és 7-én Norvégia ellen a káposztásmegyeri JégCentrumban.

Hajrá magyarok, hajrá macik!

 
 
[ 2020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x