Olimpikonok versenye - Nyílt tesztnapon mutatkoznak be a legújabb...
Címlap / Őrület / Olimpikonok versenye - Nyílt tesztnapon mutatkoznak be a legújabb motorok

Olimpikonok versenye - Nyílt tesztnapon mutatkoznak be a legújabb motorok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A motorok szerelmesei nem mindennapi nyílt napon próbálhatják ki a legújabb Suzuki modelleket. Olimpiai bajnok vízilabdázóink is megmutatják, mit tudnak a szárazföldön, a kormány mögé ülve. 

Május 16-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Suzuki Hollós Tesztnapot, ahol bárki ingyen tesztelheti a legújabb kétkerekűket vagy akár a korábbi motor-csodákat. Akinek ez nem lenne elég csábító, annak külön programokkal kedveskednek a szervezők. A Streetfighter show mellett freestile és egykerekű biciklis bemutató szórakoztatja a rendezvényre látogatókat. Ráadásként pedig olimpikon vízilabdázóink is megmutatják, mire mennek a szárazföldön, labda nélkül.


„Nagyon jó hangulatban teltek a korábbi tesztnapok is, így az ideit is nagyon várom. Igazán közel kerülhet az ember a motorokhoz, megtapasztalhatja, hogy egy-egy gép mit tud. Én ritkán ülök motorra, ahogy például síelni sem járok. Az edzőnk nem tiltja a veszélyes sportokat, de a sérülés-veszély miatt nem kockáztatok.” – vallotta be Varga Dániel, a TEVA-Vasas Plaket olimpiai bajnok vízilabdázója. A sportoló klubcsapatát Hosnyánszky Norbert, Steimetz Barnabás, Varga Dénes és Kis Gábor is képviseli, hogy a medencén kívül is megmérkőzzenek legnagyobb riválisukkal, a Domino-Honvéd csapatával.

A kispesti klubból Vári Attila, Molnár Tamás, Székely Bulcsú, Szívós Márton és Molnár Tamás is ott lesz a május 16-i rendezvényen, ahol vízilabdázóink quadok hátán bizonyítanak majd.


„Ha adódik bármi olyan alkalom, ahol legyőzhetjük a Vasas játékosait, azt örömmel vesszük.” – mondja Gergely István, a Domino-Honvéd kapusa. – „Persze nem kell ezt véresen komolyan venni, barátok vagyunk, de szeretjük ugratni egymást. Többek között ezért is várom már a tesztnapot. Persze megszállott motorosként a kétkerekűek is vonzanak, hiszen minden motort ki lehet próbálni majd. Ez nekem hihetetlen élmény.” – tette hozzá a kétszeres olimpiai bajnok.

Az ingyenes tesztnapon Kovács Kokó István, Hujber Ferenc, Csányi Sándor és Szuper Levente is motorra száll.


Helyszín: Suzuki Hollós – Campona Bevásárlóközpont
Időpont: 2009. május 16., szombat
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x