Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!
hirdetés
Címlap / Őrület / Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!

Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Szaúd-Arábia szépségkirálynőt választott. Az európai szemmel elképesztően szigorú erkölcsiség szerint élő országban azonban véletlenül sem a formás idomok, vagy a szexi mozgás döntött a versenyzők között.  

 

Rendezvénynaptár
A győztes Aja Ali al-Mulláról még azt sem lehet megállapítani, egyáltalán szép lány-e? A trónra pályázók ugyanis kivétel nélkül egész testüket elfedő csadorban járultak a zsűri elé. A bírálóbizottság még arcukat sem láthatta, hiszen a hagyományos muszlim viselet a vallás Szaúd-Arábiában uralkodó, úgynevezett vahábita ágának szabályai szerint még az átlagosnál is szigorúbb. Az sivatagi olajkirályságban a hölgyeknek úgynevezett abaját kell viseniük, amely még a fejet is teljes egészében takarja. 


Hogy mégis, mi alapján választották meg akkor a "Szép Erkölcs Királynőjét"? A versenybe benevező lányoknak számos tesztet kellett kitöltenük, melyekben az igaz hit terén szerzett tudásukról, a hagyományok ismeretéről, a család tiszteletéről, valamint az elesettek és a szegények irányába tett szolgálataikról kellett számot adniuk.

Aja egyébként ezzel együtt egyébként messze nem tipikus megtestesítője a nyugatiakban a muszlim nőkről élő képnek. Nem él "a hálószóba és a konyha börtönében", ellenkezőleg: kitűnő eredménnyel érettségizett és orvosnak készül.


 
 
[ 1344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x