Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!
Címlap / Őrület / Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!

Az arcát sem mutatta, mégis szépségkirálynő lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Szaúd-Arábia szépségkirálynőt választott. Az európai szemmel elképesztően szigorú erkölcsiség szerint élő országban azonban véletlenül sem a formás idomok, vagy a szexi mozgás döntött a versenyzők között.  

A győztes Aja Ali al-Mulláról még azt sem lehet megállapítani, egyáltalán szép lány-e? A trónra pályázók ugyanis kivétel nélkül egész testüket elfedő csadorban járultak a zsűri elé. A bírálóbizottság még arcukat sem láthatta, hiszen a hagyományos muszlim viselet a vallás Szaúd-Arábiában uralkodó, úgynevezett vahábita ágának szabályai szerint még az átlagosnál is szigorúbb. Az sivatagi olajkirályságban a hölgyeknek úgynevezett abaját kell viseniük, amely még a fejet is teljes egészében takarja. 


Hogy mégis, mi alapján választották meg akkor a "Szép Erkölcs Királynőjét"? A versenybe benevező lányoknak számos tesztet kellett kitöltenük, melyekben az igaz hit terén szerzett tudásukról, a hagyományok ismeretéről, a család tiszteletéről, valamint az elesettek és a szegények irányába tett szolgálataikról kellett számot adniuk.

Aja egyébként ezzel együtt egyébként messze nem tipikus megtestesítője a nyugatiakban a muszlim nőkről élő képnek. Nem él "a hálószóba és a konyha börtönében", ellenkezőleg: kitűnő eredménnyel érettségizett és orvosnak készül.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x