Megdöbbentő! A hollandok kedvenc szórakozása a vécézés!...
Címlap / Őrület / Megdöbbentő! A hollandok kedvenc szórakozása a vécézés!

Megdöbbentő! A hollandok kedvenc szórakozása a vécézés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

A legálisan termeszthető használható cannabis, a hatalmas partyk és nyári fesztiválok, no, meg a városnyi örömnegyedek országában megdöbbentő eredményre jutottak egy felmérés készítői: a hollandok legnagyobb örömforrása nem más, mint a vécézés.  

valami komoly baj lehet mostanában a holland fűvel. Vagy a dj-k lustultak el, esetleg az örömlányok szolgáltatásai romlottak le ennyire? Nem tudni, az azonban tény, hogy egy idei felmérés adatainak tanúsága szerint az ország lakói számára a legnagyobb örömet dolguk végzése jelenti az illemhelyen.

A Quest tudományos ismeretterjesztő magazin közvélemény-kutatását a felnőt lakosság egészét reprezentáló mintá végezték. A válaszadók 0-100-ig pontozhatták az egyes, számukra örömet, kikapcsolódást nyújtó tevékenységeket.

A kutatók legnagyobb megdöbbenésére legelső helyen, 88-as indexszel a mellékehlyiség meglátogatása végzett. Második helyet szerzett a jó baráti beszélgetés, harmadik pedig a szabadban való sportolás, kirándulás lett.

A jórészt rohanó, neurotikus nagyvárosi életmódot élő holland emberek számára valószínűleg ez utóbbi kettő értékét az alkalmak ritkasága adja. Nem kizárt, hogy az első helyen végzett vécézés is annak köszönheti "népszerűségét", hogy a a mellékhelyiségben néhány percnyi nyugalomra lelhetnek a feszülstégekkel teli mindennapi életben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x