Csöcsök és Judy Nero! Pornót forgat, castingol az Erotika...
Címlap / Őrület / Csöcsök és Judy Nero! Pornót forgat, castingol az Erotika Parádéra

Csöcsök és Judy Nero! Pornót forgat, castingol az Erotika Parádéra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő Őszi Erotika Parádé rendhagyó produkcióval készül a pikáns erotika kedvelőinek. Judy Nero és Lévai Adrienn rendezésében egy különleges erotikus film forgatására készül a stáb, amelyet a rendezvény teljes ideje alatt rögzítenek. A két művésznő a rendezvény helyszínéül is szolgáló Renegade Pub-ban hétfőn választotta ki a szerencsés szexre vágyókat, akik az általuk készített élő pornófilm forgatáson megmutathatják, hogy mit is tudnak igazán. 

A koncepció, hogy a rendezvénynek helyet adó Lurdy Ház Renegade Pubja minden termében játszódjon minimum egy jelenet, így az Erotika Parádéra kilátogatók szeme láttára pénteken és szombaton is, testközelségben zajlanak majd a forró események. Bár a filmben csak az előzetes castingon kiválasztott szereplők vehetnek részt, a közönség is irányíthatja a film alakulását, ezáltal pedig egy interaktív pornófilmet forgat a két rendező: Judy Nero és Lévai Adrienn.

"Egy interaktív erotikus filmet forgatunk, tehát nincsen előre elkészített forgatókönyv. Az Adriennel mi választunk majd helyszíneket, illetve jeleneteket, de a közönség beleszólhat a komédiába és a szex pózok alakulásába is""Örülök, hogy újra egy filmen dolgozhatok, és annak is, hogy egy ilyen új kihívás elé állított a rendezvény producere, Tomor András. A válogatáson sajnos nem jelent meg annyi jelentkező, amennyire számítottunk, de ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a felhozatallal" - meséli Judy Nero, aki azt is hozzátette, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Erotika Parádén egy minőségi, forró produkciót láthatnak majd a kilátogatók, és hogy ezzel a castinggal csak újabb érdeklődőknek akartak bizonyítási lehetőséget adni, de nélkülük is megvannak a jól bevált állandó szereplőik.

http://www.erotikaparade.hu/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6565 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x