Légy az osztály Tarantino-ja!
Címlap / Őrület / Légy az osztály Tarantino-ja!

Légy az osztály Tarantino-ja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A legjobb középiskolás mobilfilmessel az egész osztálya nyer. Ha Te vagy a legjobb mobilfilmes "tábortűz" kategóriában, veled nyer az osztályod is! A KultúrPart most valamennyiőtöket elvisz a Magyar Dal Napja egyik koncertjére szeptember 13-án. Emellett kitolták a jelentkezési határidőt is: aki lemarad a koncertről, még szeptember 20-ig pályázhat az iPhone-ért.  

A KultúrPart mobilfilm-versenye újabb meglepetéssel szolgál! A „tábortűz” kategóriában legjobbat alkotó középiskolást teljes osztályával együtt jutalmazzák: a Magyar Dal Napja valamely koncertjén együtt ünnepelhet a társaság. Ha az osztály kedvence akarsz lenni, nem hagyhatod ki ezt a lehetőséget! Mindössze annyit kell tenni hozzá, hogy a nyári táborban minél izgalmasabb videót készítesz a mobiloddal például az esti buliról vagy akár a bográcsos főzőversenyről.

Aki azonban a másik három kategóriában szeretne nevezni, az sem marad ki semmiből. A KultúrPart most meghosszabbította a jelentkezési határidőt, úgyhogy ha sztárinterjút sikerül lencsevégre kapnod, esetleg a hagyományőrzés vonz, vagy szíveden viseled az egyenlő esélyeket, illetve bolygónk jövőjét, még szeptember 20-ig pályázhatsz, s a mozid a YouTube-ra is kikerül.

A rövidfilmeket többek között Novák Péter, a portál kreatív vezetője, valamint Kalmár András operatőr-rendező bírálja el, s a nyeremények között szerepel egy iPhone 3G is, valamint a legjobbak részt vehetnek a KultúrPart workshopján. A verseny kiírói az idősebb korosztályról sem feledkeztek meg: közülük a legkreatívabbra egy kétszemélyes bortúra vár a Magyar Turizmus Zrt. jóvoltából.

További információt a http://www.filmverseny.hu/ oldalon találsz.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1621 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x