Elefánt vásár Magyarországon!
Címlap / Őrület / Elefánt vásár Magyarországon!

Elefánt vásár Magyarországon!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Szeptember 26-án, a Lakásvásáron lesz a Homeless Elephant jótékonysági kiállítás árverése, ahol közel száz művészien megfestett elefánt szoborra lehet licitálni. A befolyó összegből egy budapesti hajléktalanszálló felújítását tervezi a zöldövezeti fejlesztéseiről ismert főszervező Elephant Holding. 


Rendezvénynaptár
A jótékonysági elefánt szobrokat eddig Budapest forgalmasabb terein, bevásárlóközpontjaiban lehetett látni, az aukció előtt és alatt azonban mindegyik alkotás egy helyen, a 15. Budapesti Lakásvásár helyszínén a Syma csarnokban a tekinthető meg. 

A licit előtt egyedi ajánlatokat is vár a szervező: „Már több szobor is gazdára talált egyedi megállapodások alapján, és sokan jelezték már előzetesen érdeklődésüket, hogy megvásárolnának egyet vagy többet a szobrok közül. Természetesen nem csak magánszemélyek, de cégek, óvodák, iskolák is vannak az érdeklődők között” – számolt be Csikós Balázs, az Elephant Holding igazgatója. 

Válogatni azonban még  így is van miből, hiszen még az utóbbi hónapokban is csatlakoztak új elefántok a „csordához”.

Az egyik legemlékezetesebb Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Karsai Zita, Zimányi Linda és Herczeg Zoltán (Sugarbird) rózsaszín divatelefántja. Augusztus végén pedig egy fiatal graffiti-művészekből álló csoport is csatlakozott a kezdeményezéshez: ők négy szobrot festettek meg, így újabb műalkotásokkal bővülhetett a köztéri kiállítás.


„Csodálatos, hogy ilyen sokan mellénk álltak, és saját kezük munkájával támogatták a kezdeményezésünket. Az eddigi tapasztalatok alapján bizakodva várjuk az árverést”
– mondja Csikós Balázs, az Elephant Holding igazgatója, aki kiemelte „Mindenkit szeretettel várunk szeptember 26-án a Syma csarnokban, hogy az elefántok a jótékonysági program végeztével teljesíthessék eredeti küldetésüket, és megvalósuljon a Segítőház felújítása.”

Fotók: Local Time
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x