A világ legfiatalabb politikai foglya
Címlap / Őrület / A világ legfiatalabb politikai foglya

A világ legfiatalabb politikai foglya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A világ talán legfiatalabb politikai foglya a XI. Pancsen Láma április 25-én, vasárnap lesz 15 éves - ha egyáltalán él még. Egyetlen bűne az, hogy az előző Pancsen Láma reinkarnációjaként született meg.  

A világ talán legfiatalabb politikai foglya a XI. Pancsen Láma április 25-én, vasárnap lesz 15 éves - ha egyáltalán él még. Egyetlen bűne az, hogy az előző Pancsen Láma reinkarnációjaként született meg. A tibeti vallási hierarhia második legjelentősebb személyét - miután 1995-ben a Dalai Láma hivatalosan is elismerte jogos útódként - a kínai hatóságok családjával együtt ismeretlen helyre szállították és azóta semmilyen hír nincs róluk.

Az elmúlt években számtalan emberi jogokkal és Tibettel foglalkozó szervezet, valamint szerte a világon parlamenti határozatok sora követelte az ártatlan fiatal egyházi méltóság szabadon bocsátását, de a kínai hatóságok csupán semmitmondó, átlátszó információkat adnak a foglyokról. Vagyis: a kisfiú és családja jól érzi magát, nem kívának találkozni ujságírókkal és ne zavarják az életüket.

A XI. Pancsen Láma 15. születésnapja lakalmából a Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központban (Bp. 1088. Lőrinc pap tér 2. ) vasárnap 25-én 17.00 közös medítációt tartunk. 18.00 levetítjük a Tibet elrabolt gyermeke című 60 perces magyar hangbemondású amerikai filmet. rendező: Robin Gaerthgriff

A TST levelet jutatt el a Kínai Népköztársaság budapesti nagykövetségére amelyben kérik a kínai vezetőket engedjék szabadon Gedün Csöky Nyimát a XI. Pancsen Lámát.
Tibet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x