Megfigyelik az ámokfutót
hirdetés
Címlap / Őrület / Megfigyelik az ámokfutót

Megfigyelik az ámokfutót

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Lapszemle: Fokozottan őrzik a börtönben az egyetemi lövöldözőt, nehogy öngyilkosságot kövessen el. A gyász ellenére ma folytatódik a tanítás a pécsi egyetemen. 

A pécsi egyetemi lövöldöző az előzetes szakvélemény szerint önmagára is veszélyes lehet. - Nincs folyamatos megfigyelés alatt az ügyfelem, de elmeorvosok vizsgálják. Jelenleg büntetésvégrehajtási intézetben van, ahol ügyelnek rá, nehogy kárt tegyen magában - magyarázta Visegrády Zoltán ügyvéd a Blikknek. Szerinte a gyógyszerészhallgató még mindig zavart, de tudja, hogy mit tett.


A múlt csütörtöki vérengzés gyanúsítottját szombaton a bíróság letartóztatta. G. Ákosra most biztosan orvosi vizsgálatok sora vár, de azok után előfordulhat, hogy börtönbüntetésre nem kell számítania. Két független elmeorvos is vizsgálja a 23 éves fiatalembert. Bővebben a Borsban.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 657 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x