Online orángután: Nonja a Facebook-on
hirdetés
Címlap / Őrület / Online orángután: Nonja a Facebook-on

Online orángután: Nonja a Facebook-on

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A bécsi Schönbrunn állatkertben élő Nonja az első orángután, amely saját profiloldallal rendelkezik a Facebook közösségi portálon. 


Rendezvénynaptár
A harminchárom éves intelligens majomlány nagyon önálló, hiszen rendszeresen készít saját maga digitális fényképeket, amelyeket aztán ápolói feltöltenek Facebook-profiljára.

Gerhard Kasbauer, az állatkert szóvivője szerint a majomhölgy eddig több mint száz képet csinált magáról. A fényképezőgépet vastag műanyag tok védi Nonja olykor erős kezeitől. Kis motivációul, illetve hogy ne unja meg a fotózgatást, minden egyes gombnyomására egy mazsolaszem hullik ki számára a gépre szerelt eleségadagolóból.


Nonja szerdán került fel az internetre, s egy napra rá már 4025 rajongója lett, és ez a szám percről percre emelkedik.

A Schönbrunnban született majom már néhány éve megcsillogtatta kreativitását, amikor ecsettel és festékekkel kereken 250 képet festett.

Az orángutánok DNS-készlete 97 százalékban megegyezik az emberével. A majomfaj ma már csak a délkelet-ázsiai Borneó és Szumátra szigeteken fordul elő. De még ezeken a területeken is a kihalás veszélye fenyegeti őket az esőerdők folyamatos pusztítása miatt.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 1965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x