Kartonpapír-szélvédős teherautó
Címlap / Őrület / Kartonpapír-szélvédős teherautó

Kartonpapír-szélvédős teherautó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Vaskos kartonpapírral helyettesítette teherautója szélvédő üvegét egy sofőr Kínában és több száz kilométert vezetett, mígnem a rendőrség megállította. 

Az átláthatatlan papírt az ablaktörlők lapátjaival rögzítette a kocsi ablakkeretére a férfi, aki elmondása szerint az oldalablakon kihajolva nézte az utat, ami a fagyos időben nem volt kellemes, ezért sokszor a papírba fúrt kis lyukakon át kukucskált - ha gyérebb volt a forgalom.

Amikor a rendőrök megálljt parancsoltak a henani autópályán a rendhagyó járműnek és vezetőjének, a férfi lilára fagyott arccal szállt ki fülkéjéből. Mint mondta, pár napja kisebb baleset érte, amiatt törött ki az ablak, ám szigorú menetrendje miatt nem volt ideje megcsináltatni. Összesen 640 kilométert vezetett papírablakkal.

A rendőrök nem büntették meg. Felvezetéssel egy közeli szervizbe segítették a teherautóst, ahol aztán kötelezték, hogy megjavíttassa az ablakot - adta hírül a China News Network.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1248 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x