Pasimegőrző a párizsi bevásárlóközpontokban
Címlap / Őrület / Pasimegőrző a párizsi bevásárlóközpontokban

Pasimegőrző a párizsi bevásárlóközpontokban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Fodrászok, masszőrök, cipőpucolók, videójátékok, távirányítós autók, magazinok és mosolygós hoszteszek által kínált üdítők várják az erősebb nem képviselőit a párizsi bevásárlóközpontokban a januári leértékelés idején működő ingyenes férfimegőrzőkben. 

A leértékelés alatt hagyja párját az ingyenes pasimegőrzőben! - ezzel az újítással próbálják meg a párizsi bevásárlóközpontok rábírni a nőket arra, hogy még több időt töltsenek vásárlással.

A férfi lefoglalja magát, míg az asszony a pénzt költi: a régi klisé visszatérőben van Franciaországban, miután a bevásárlóközpontok a januári leértékelés idején ingyenes megőrzőkben kínálnak elfoglaltságot a férfiaknak, akik gyakran halálra unják magukat a vásárolgató nők mellett.


Igazi szórakoztatóközpontokká alakultak át a párizsi bevásárlóközpontok belső terei, amelyeket kényelmes kanapék, meccset közvetítő televíziók, videojátékok, távirányítós autók mellett ingyen borotváló fodrászok és cipőpucolók foglaltak el. Az ingyenes szolgáltatást naponta néhány tucat férfi veszi igénybe a 200 ezer látogatót vonzó bevásárlóközpontokban, de az ötlet egyszerre szolgálja mindkét nem igényeit.

"A nők vásárolgatni jönnek, általában pontosan tudják, melyik boltba akarnak bemenni, mi pedig eközben kényeztetjük a férfiakat" - mondta a France 2 közszolgálati televízió híradójában az egyik bevásárlóközpont marketingigazgatója.

Az ingyenes januári szolgáltatás egyes intézmények éves marketingköltségének egyharmadát is felemészti, de a televízió által megszólaltatott kereskedelmi vezetők szerint megéri a befektetés. "A célunk az, hogy különleges pillanatokkal és élményekkel, amelyek megszakítják a napi vásárlás ritmusát, ide szoktassuk a vásárlókat" - hangsúlyozta Laure Mouchot, az egyik párizsi bevásárlóközpont vezetője.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x