Közösségi portálon fenyegetőznek a bűnözők
Címlap / Őrület / Közösségi portálon fenyegetőznek a bűnözők

Közösségi portálon fenyegetőznek a bűnözők

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Az interneten, a Facebook közösségi portálon keresztül terjesztett fenyegetéseket és félemlített meg embereket egy veszedelmes bűnöző Nagy-Britanniában - írta vasárnap a The Sunday Times című brit lap. 

"Egy nap kinn leszek, és már alig várom, hogy lássam a félelmet bizonyos emberek szemében, amikor majd szemben állnak velem" - idézte a lap a 35 éves börtönbüntetését töltő Colin Gunn nottinghami gengszter egyik üzenetét, amelyet az a szigorúan őrzött közép-angliai börtönéből, Long Lartin-ból küldött.

A brit alvilág egyik vezérének számító férfi, aki legalább egy kettős gyilkosság értelmi szerzője, két hónapon át 565 bejegyzett felhasználóval tudott üzenetet váltani a közösségi portálon, noha a királyság egyik legveszélyesebb bűnözőjének számít.

Az elítéltek elvileg csak korlátozottan - oktatási célból, a személyzet felügyelete mellett - használhatják az internetet. A brit sajtó azonban emlékeztet arra, hogy egy Jade Braithwaite nevű lány, aki egy 16 éves fiú meggyilkolása miatt került börtönbe, ugyancsak provokatív üzenetekkel zaklathatta áldozata családját a Facebookon át.

Jack Straw belügyminiszter azt mondta, hogy kérték a közösségi portáltól az ilyen bűnözői profilok megszüntetését.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x