Húszan sétáltak el a haldokló hős mellett
Címlap / Őrület / Húszan sétáltak el a haldokló hős mellett

Húszan sétáltak el a haldokló hős mellett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

A férfi, aki megmentett egy megtámadott nőt, de akit közben leszúrtak, csaknem két órán át feküdt egy New York-i utcán, miközben húszan elsétáltak mellette, még fotózták is.  


Rendezvénynaptár
A térfigyelő kamera felvétele szerint húszan mentek el a járdára rogyó, több szúrt sebből vérző Hugo Tale-Yax mellett, anélkül, hogy segítettek volna, vagy telefonáltak volna a mentőknek.

A 31 éves hajléktalan férfi egy vértócsa közepén haldoklott, miközben a legtöbb arra járó közönyösen továbbment, bár egyesek megnézték. Egy járókelő lehajolt, elmozdította, látta a vértócsát, mégis elment. Egy másik pedig mobiljával fényképezte a haldoklót.


Hugo Tale-Yax a földön, a kép jobb alsó sarkában

Hugo Tale-Yax, egy jamaikai bevándorló a kamera felvétele szerint egy kirabolt nő segítségére sietett, de a rabló többször megszúrta. A rabló és az ismeretlen nő két ellentétes irányba elszaladt, Hugo Tale-Yax pedig pár lépést vánszorgott, mielőtt összeesett.

Amikor egy óra 40 perc múlva a mentők és a tűzoltók kiértek a helyszínre, az önfeláldozó hős már halott volt. Három telefonhívást is kaptak egy sikoltozó nőről és az utcán fekvő férfiról, de az első kettő rossz címet adott meg, végül csak a harmadik hívás nyomán találtak rá a helyszínre.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x