Nemi erőszakkal vádolnak 10-11 éveseket
hirdetés
Címlap / Őrület / Nemi erőszakkal vádolnak 10-11 éveseket

Nemi erőszakkal vádolnak 10-11 éveseket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

A vád szerint nemi erőszakot követett el két 10 és 11 éves fiúcska egy 8 éves kislányon. A gyereklány legalábbis azt állította otthon a szüleinek, hogy szex volt közte és a fiúk között.  

Az ügy a bíróságra került, ahol kiderült, hogy szex az nem volt, csak amolyan doktorbácsisat játszottak az udvaron.

Az esküdtszék ezért ejtette a nemi erőszak vádját, de bűnösnek találta a fiúkat nemi erőszak kísérletében. Mindkettejüket óvadék ellenében szabadlábra helyezték az ítéletig, ami a brit törvények szerint több éves börtönt jelent és azt is, hogy mindkettejüket nyilvántartásba veszik a szexuális bűnözők között.

A bíró egyelőre úgy nyilatkozott, hogy nem biztos abban, hogy a törvény betű szerinti alkalmazása ebben az esetben helyes. Angliában és Wales-ben ugyanis lehetőség van arra, hogy 10 éves korúakat már felnőttként kezeljék a bíróság előtt. Az ügy természetesen nagy sajtóvisszhangot is kapott, és a többség szerint a gyerekek papás-mamás, vagy doktorbácsis játékait, (én megmutatom, te is mutasd meg) nem kéne kriminalizálni.

A belügyminisztérium jelezte, hogy megvizsgálja az ügyet, nincs-e szükség újszerű megközelítésre, esetleg a törvény módosítására. Sokakban ugyanis felmerült, hogy a gyerekek szemmel láthatólag a bíróság előtt sem voltak teljesen tisztában azzal, mivel is vádolják őket, mit is tettek a törvény betűje szerint rosszul. 
 
[ 2520 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x