Kirúgták, mert túl vonzó volt - dögös képek egy bankár...
Címlap / Őrület / Kirúgták, mert túl vonzó volt - dögös képek egy bankár kisasszonyról

Kirúgták, mert túl vonzó volt - dögös képek egy bankár kisasszonyról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Egy amerikai bankárnő beperelte a Citibankot: szerinte azért rúgták ki, mert túl dögös volt és elvonta a férfi kollégák figyelmét. 


Rendezvénynaptár
A 33 éves Debrahlee Lorenzana az internetet elárasztó képei szerint valóban vonzó teremtés. Az is tény, hogy ő volt az egyetlen nő a New York-i bankfiókban. A többit a bíróságnak kell megállapítania. A bankárnő szerint ugyanis szexuális megkülönböztetés, valamint anyagi és erkölcsi kár érte.


A Puerto Rico-i származású nőt 2008-ban vették fel évi 70 ezer dolláros fizetéssel a Chrysler épületben működő fiókba. Céges ügyfelekkel dolgozott.

Az állásinterjún egy fekete Armani kosztümben jelent meg, ott még nem volt semmi gond, de nem sokkal később már felszólították, hogy ne öltözködjön kihívóan. Két férfi menedzser behívta egy beszélgetésre és a fenekére mutatva követelték, hogy ne hordjon többé szűk nadrágot. Meg magas sarkú cipőt, testhez simuló kosztümöt és szűk szoknyát sem. Egy egész listát kapott arról, mit nem viselhet.


Lorenzana kisasszony most azt mondja, el sem akarta hinni, "sokkoló volt". Egész életében azzal gyanúsítgatták, csak azért kap jó állásokat, mert jól néz ki, most meg a végén ezért veszítette el a munkáját.

Megpróbált visszafogottabban öltözködni, smink nélkül járt be a munkahelyére, de a főnökei így is folyamatosan megjegyzéseket tettek a kinézetére. 2009 júliusáéban először áthelyezték, majd azzal az indokkal, hogy "nem illeszkedik a Citibank céges kultúrájába" kirúgták.


A nő ügyvédje felkért egy profi fotóst, hogy készítsen képeket Debrahlee Lorenzanáról üzleti öltözékben és környezetben, azt bizonyítandó, hogy vonzereje adottság, és nem tehet róla. Az ügyvéd szerint a főnökök nem tudtak ellenállni latin vonzerejének, ezért "azt akarták, hogy burkát viseljen".

Lorenzana azt mondja, azt kívánja, bárcsak csúnyább lenne. "Ha a kevésbé vonzó küllem azt jelenti, hogy boldog lehetsz, megtalálhatod a szerelmet, ahelyett, hogy szexuálisan zaklassanak és olyan állásod lehet, ahol nem zavarnak, és senki nem kérdőjelezi meg a képességeidet, nos, akkor határozottan azt szeretném. Minden nap erre gondolok."


A bank azt állítja, egyszerűen gyenge teljesítménye miatt váltak meg Debrahlee Lorenzanától. Állnak a per elébe.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x