2000 mérföldes kandúr
Címlap / Őrület / 2000 mérföldes kandúr

2000 mérföldes kandúr

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Él Oroszországban egy kandúr, amelynek nem hétmérföldes, hanem 2000 mérföldes csizmája lehet: ekkora utat tett meg, hogy megtalálja gazdáit, akik elköltöztek. 

Az 52 éves Ravila Hajrova úgy gondolta, hogy szürke cicájuk, Karim nem örülne a költözésnek, kiborítaná megszokott környezete elhagyása, ezért a szomszédokra bízta. Ott hagyta neki kedvenc székét, párnáját és tálját, hogy továbbra is otthonosan érezze magát Üzbegisztánban.

A család 3600 kilométerre költözött, az oroszországi Liszkába. Aztán két év múlva megjelent náluk Karim, a küszöbön várt rájuk csapzottan és vészesen lesoványodva - de kétségkívül ő volt az.  

"Tudtuk, hogy távozásunk után pár nappal eltűnt a szomszédoktól, ami nagyon elkeserítő volt, és soha többé nem hallottunk felőle" - mesélte Ravila Hajrova. "Most nagyon boldog és mi is azok vagyunk."

A nő férje, Lev Kondratyev azt mondja, semmi kétség, hogy valóban Karim került elő, ezt még a farkán lévő sebhely is bizonyítja, amelyet egy rácsukódó ajtó okozott. "100 %, hogy ő Karim - és egyértelmű, hogy ő is megismert minket!"

Azt senki sem érti, hogyan találhatott rá a kilencéves kandúr a gazdáira, több ezer kilométert megtéve és három államhatárt átlépve.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x