Lopott buszt vezettek a lányok, összetörték, kitették a...
hirdetés
Címlap / Őrület / Lopott buszt vezettek a lányok, összetörték, kitették a YouTube-ra

Lopott buszt vezettek a lányok, összetörték, kitették a YouTube-ra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Két angol tini egy pasi segítségével megfújt egy vidéki emeletes buszt, és a 30 ezer fontos kárt okozó ámokfutást feltették a videómegosztó portálra.  

 

Rendezvénynaptár
Mint azt a rendőrség most nyilvánosságra hozta, a két 16 éves lány és 21 éves barátjuk június 18-án este betört az Amesbury-i (Wiltshire grófság) buszgarázsba és ellopott egy emeletes buszt, miután másik hármat megrongált.


A busszal elhajtottak Salisburybe és vissza, közben nekimentek egy fának, végül több parkoló autót megrongálva egy Amesbury-i telken kötöttek ki. Mobiltelefonnal felvételt készítettek az ámokfutásról, majd kitették a YouTube-ra, ahol eddig közepes sikert elérve csaknem 50 ezer nézőt vonzottak.

A felvételen a férfi többször is azt kérdi, "Mit vezetünk?", mire a lányok azt sikongatják, hogy "Emeletes buszt!". Az is kiderül, hogy útközben szándékosan forgalommal szemben is haladtak egy szakaszon.


A parkoló autók összetörése után kiabálva elszaladtak a helyszínről. A rendőrség a kapucnik ellenére azonosította és őrizetbe vette őket. Később óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket, a rendőrségi vizsgálat még tart. Az üggyel foglalkozó nyomozó szerint mérhetetlenül ostoba dolgot műveltek és kizárólag a szerencsének, meg a kései időpontnak köszönhető, hogy senki nem halt meg. 

 
 
[ 2492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x