Agyonnyomta a tolvajt a kövér kamionos
hirdetés
Címlap / Őrület / Agyonnyomta a tolvajt a kövér kamionos

Agyonnyomta a tolvajt a kövér kamionos

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A tolvaj megpróbált elkötni egy autót, de észrevették és elkapták. Leteperték és leszorították a földre, amíg kijöttek a rendőrök. Csak közben agyonnyomták. 

 

Rendezvénynaptár
A csaknem 110 kilós kamionost, Brian Machint gondtalanságból elkövetett emberölés miatt őrizetbe vette a brit rendőrség. A furcsa eset még tavaly történt, a bírósági előzetes meghallgatásokat tartották most. 

Az áldozat, Bernard Doherty megpróbálta ellopni Brian Machin unokatestvérének Mitsubishi Shogun autóját, de lefülelték és leteperték. Az 53 éves kövér kamionos rátérdelt a 24 éves tolvaj mellkasára, míg az unokatestvére a lábát fogta le.

Kihívták a rendőrséget, de mire kiértek a middleporti címre, a tolvaj már elájult. Még ekkor is a földre szorították. Később a kórházban meghalt.


A két férfi azzal védekezett, hogy csak lefogni akarták a tolvajt, akinek a feje a kocsi alatt volt. Amikor abbahagyta a küzdelmet, azt hitték, csak beletörődött abba, hogy nem menekülhet. Nem tudták, hogy elájult mert nem tudott lélegezni.

A vádat ejtették, az ügyész szerint nem alkalmaztak túlzott erőt, a halál oka a halottkém tegnapi döntése értelmében véletlen baleset.


 
 
[ 1958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x