Bünti kaja a börtönben
Címlap / Őrület / Bünti kaja a börtönben

Bünti kaja a börtönben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

A legújabb amerikai fegyintézeti újítás: a Nutraloaf. Aki rossz fát tesz a tűzre, ezt kapja ebédre. Az előírt kalória mennyiség benne van, viszont elmarad az evés élvezete... 

Az ötlet a Cook megyei (azaz chicagoi) börtön vezetőségéé. A rabok büntetésének és fegyelmezésének az egyik hatékony eszköze a Nutraloaf nevű íztelen, szagtalan izé.

A Chicago magazin felkérte Jeff Ruby étterem kritikust, aki jobb napokon inkább menő szakácsok műveit szokta véleményezni a lapban, hogy kóstolja meg a Nutraloafot.


Ő azt írta, a bünti kaja annyira gusztustalan látványt nyújtott, hogy alig bírta lenyelni. Meglepetésére azonban az íze nem volt szörnyű, igaz, kellemes sem. Képtelen volt felfedezni benne bármilyen azonosítható íz összetevőt - egyszerűen semleges volt az íze. Teljesen ízetlen.

A Nutraloafot már több amerikai államban használják, a recept kissé eltér államonként. A képen az illinoisi változat látható.

Az új büntetési formáról vita alakult ki, többen úgy vélik, ez kimeríti a "kegyetlen és szokatlan" büntetés, azaz a kínzás fogalmát. Több pert is indítottak a Nutraloaf és a hasonló élelmiszerek ellen, de a bíróságok eddig rendre elutasították a kereseteket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6199 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x