Szívünkkel láttunk
Címlap / Őrület / Szívünkkel láttunk

Szívünkkel láttunk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

A szemeddel érezz, hogy a szíveddel láss! - szólt a meghívás a jótékonysági fotókiállítás megnyitójára, amit a Notebookstore szervezett a Pető Intézet javára. 


Rendezvénynaptár
A Griff Hotel halljába belépve a falakon Marek Zoltán fotóit láthattuk, mindegyik képen önfeledt mosolyú, tágra nyílt szemű vagy csodálkozó csodálatos gyerekek a Pető Intézetből. – A fotózás alatt vegyes érzelmekkel küszködtem, de végül is a fotók zseniálisra sikerültek, a gyerekek gyönyörűek, élettel telik és a képekről sugárzik a boldogság és a kiegyensúlyozottság – mondta Marek Zoli.


A kiállításon láthatók az árverésre újonnan felajánlott adományok, Benkő Dániel két képe és a Magyar Vízilabda Válogatott által dedikált póló.

Az est csúcspontja, az ajándékozás nagy örömet okozott, ekkor minden gyerek választhatott magának a bőségesen megpakolt játékasztalról.


A Notebookstore, amely anyagilag, saját rendezvénnyel és a licitweboldal elkészítésével is jeleskedik, meghosszabbította a licitálási lehetőséget, hogy minél több pénz gyűljön össze a gyerekeknek.

A licitálásra szeptember 30-ig van lehetőség. A korábban a sztárok által készített kreatív díszítésű tárgyakon kívül az újabb felajánlások is felkerültek a weboldalra.

 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x