Versace-t a maffia gyilkoltatta meg
Címlap / Őrület / Versace-t a maffia gyilkoltatta meg

Versace-t a maffia gyilkoltatta meg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-07

A híres divattervezőt egy besúgó szerint a calabriai maffia lövette le 1997-ben, mert tartozott a bűnszervezetnek. El akarták lopni a hamvait is, hogy zsarolhassák a családját.  

Az 50 éves Gianni Versace-t Miamiban, a lakása előtt lőtte le 1997-ben Andrew Cunanan, egy sorozatgyilkos.

A Metastasi című új könyv szerint, amelynek a szerzője bizonyos Giuseppe Di Bella, a N’drangheta néven ismert calabriai maffia egykori tagja, Versace azért halt meg, mert tartozott az egyik keresztapának.

A kiugrott maffiozó szerint a divattervezőt az egyik keresztapa, Paolo De Stefano pénzmosásra használta fel.

Di Bella azt mondta a könyv írásában segédkező oknyomozó újságírónak, Gianluigi Nuzzinak, hogy "ömlött a pénz a drogból, a zsarolásból, a védelmi pénzekből, az uzsorából - pénzhegyeket kellett tisztára mosni".

A pénzmosáshoz "bárokat, éttermeket, ingatlanokat és luxuscikkeket használtak fel, de olyan tiszta üzleteket is, mint Versace cége".

Di Bella arról is beszámolt, hogy a N’drangheta azt tervezte, hogy 1997 szilveszterekor ellopják Versace hamvait a család házából, amely a Como tó partján fekszik, de elálltak a tervtől.

Giancarlo Capaldo, a rendőrség maffia ügyekkel foglalkozó egyik nyomozója azt mondta, hogy nyomozni kezdtek az ügyben, mert Di Bella besúgó volt, és amit korábban mondott, mindig igaznak bizonyult.

A Versace család viszont "hamisnak és szégyenletesnek" minősítette közleményében a besúgó állításait. "Fenntartjuk a jogot, hogy polgári és büntető bíróságon védjük meg Gianni Versace emlékét és tekintélyét" - hangoztatták.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1934 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x