Hármasikrek - 11 év korkülönbséggel
Címlap / Őrület / Hármasikrek - 11 év korkülönbséggel

Hármasikrek - 11 év korkülönbséggel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Nehéz elhinni, hogy a képen látható két 11 éves lány és a három hónapos csecsemő hármasikrek, pedig így van.  

Persze nem történt csoda, Bethony, Megand és Ryleigh valóban ugyanazon a napon fogant, csak Ryleigh 11 évvel később született, mint nővérei. A magyarázat, hogy méhen kívüli megtermékenyítés történt, két embriót még 1998-ban beültettek, a harmadik azonban lefagyasztva várt a sorsára egészen egy évvel ezelőttig.

Ez egy elég szokatlan helyzet a szülőknek és az orvosoknak is, hiszen a szakértők sem tudnak hasonló időeltolódással születő ikrekről.


A most 37 éves Lisa Shepherd egészségügyi problémák miatt nem eshetett teherbe, ezért választották férjével, Adriannal a méhen kívüli megtermékenyítést. 1998-ban az egyik mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó angol klinikán 24 petesejtet vettek le tőle, ebből 14-et sikerült megtermékenyíteni. Kettőt beültettek, 12-őt pedig lefagyasztottak.


A két lány komplikáció nélkül megszületett. A szülők jó kilenc évvel később döntöttek úgy, hogy akarnak még egy gyereket és felkeresték a klinikát, mondván kérik az egyik lefagyasztott embrió beültetését.

Az újabb terhesség is problémamentes volt, bár az orvosok tartottak a vetélés megnövekedett esélyétől. Az "idősebb" lányok pedig izgatottan várták fiatalabb iker testvérük születését...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x