Lerombolták a lépcsőházat, hogy a felső lakót költözésre...
Címlap / Őrület / Lerombolták a lépcsőházat, hogy a felső lakót költözésre kényszerítsék

Lerombolták a lépcsőházat, hogy a felső lakót költözésre kényszerítsék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Egy kínai ingatlanfejlesztő egyedi és szokatlanul durva módját választotta annak, hogy megszabaduljon a bontásra ítélt ház utolsó lakóitól. 

Van az úgy, hogy az ingatlanfejlesztő kinéz egy telket magának és az ott lakóktól meg kell valahogy szabadulni. A többséggel meg lehet állapodni a költözés árában, de akadnak makacs emberek is, akik maradni akarnak. Ilyenkor szokott jönni a fenyegetőzés, az izmos kopasz emberek kivezénylése.


A 42 éves Zhao Yanhong szerint így történt ez abban a házban is, ahol ő lakik. A Mianyang Yachuan nevű ingatlanfejlesztő cég sikeresen "meggyőzte" a többi lakót a költözésről, őket azonban nem tudták elijeszteni.

Az egyik nap aztán megjelentek a munkagépek és egészen a legfelső szintén levő lakásig elbontották a lépcsőházat. A lakók csak létrán, veszélyes módon tudnak felmászni a lakásukba.


A lakó beperelte az ingatlanfejlesztőket, a bíróság pedig elrendelte a munkálatok leállítását fél évre, amíg megvizsgálják az esetet. Elrendelték egy új lépcső építését is Zhao Yanhong családja számára. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2561 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x