Bűnöző páré lett a rekord lottónyeremény
Címlap / Őrület / Bűnöző páré lett a rekord lottónyeremény

Bűnöző páré lett a rekord lottónyeremény

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Pár napja írtuk meg, hogy egy amerikai nő 190 millió dollárt nyert a Mega Millions lottón - ez minden idők második legnagyobb lottónyereménye. Azóta kiderült, hogy ő is, a férje is zűrös életet él, akkor is éppen előzetesben voltak, amikor kihúzták a számaikat. 

Az idahói Holly Lahti az összesen 380 millió dolláros telitalálatos nyeremény felére számíthatott, a másik fele a washingtoni McCullar házaspáré. Az első hírek még arról szóltak, hogy Holly Lahti 29 éves, egyedül élő kétgyermekes anyuka. Azóta azonban kiderült, hogy bár külön élnek, hivatalosan még nem mondták ki a válást, így a férje igényt tarthat a nő nyereményének a felére.


A Lahti házaspár

A szerencse tényleg vak, ez a pár nem igazán érdemelte ki, hogy a sors ilyen kegyes legyen hozzá. A férj, Joshua Lahti már 20 alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel, különböző okok miatt. Ittas vezetéstől garázdaságon át az emberrablásig bezárólag már mindenfélével vádolták, az utóval azért, mert a feleség tudta nélkül vitte el közös gyermeküket.


A McCullar házaspár

A nő, Holly Lahti egyes források szerint drogos. Ő is többször összetűzésbe került már a törvénnyel, bár végül csak egyszer tartóztatták le. A legtöbb balhé a közös gyerek láthatása körül tört ki, a lottóhúzás napján is ez történt, a hangos veszekedés és verekedés miatt a szomszédok hívták ki a rendőröket.

A hatalmas nyeremény hírére Holly Lahti felmondott a munkahelyén, egy helyi bankban.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4705 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x