Tetkón örökítette meg a gyilkosságot: lebukott
Címlap / Őrület / Tetkón örökítette meg a gyilkosságot: lebukott

Tetkón örökítette meg a gyilkosságot: lebukott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Ilyet még Los Angeles sokat tapasztalt nyomozói sem láttak: egy banda tag a mellkasára tetováltatott képregényben örökítette meg a gyilkosságot, amivel hencegni akart a társai előtt.  

2004-ben lőtték le egy italbolt előtt a 23 éves John Juarezt Pico Riverában, Los Angeles spanyol ajkúak lakta elővárosában. Évekig hiába nyomoztak, aztán 2008-ban egy nyomozó váratlanul megoldotta a rejtélyes gyilkosságot. Feltűnt ugyanis neki egy rendőrségi fotó, amelyen egy más ügyben őrizetbe vett bandatag volt látható.


A képen a 25 éves Anthony Garcia feszített, a Rivera 13 nevű banda tagja. A mellkasára tetováltatott képregény Juarez meggyilkolását örökíti meg. Látható a gyilkosság pontos helyszíne, és az, hogy egy helikopter lelövi a Mr Peanutsként ábrázolt áldozatot. A képregény értelmezéséhez tudni kell, hogy Anthony Garcia becenve a bandájában "Chopper", azaz helikopter volt, az áldozat pedig a Pico Nuevo nevű rivális bandához tartozott, annak a bandának volt a gúnyneve a "peanuts", vagyis földimogyoró.

Mr Peanuts egy Amerikában jól ismert reklámfigura, földimogyoró alakú és cilinder van a fején, szemből nézve a kép bal oldalán és a közepén is ő látható, amint lelövik. A tetkó része a Rivera Kills, a Rivera banda öl felirat is. A körzeti ügyész sokkolónak nevezte, hogy valaki ennyire büszke legyen a bűnére.

Anthony Garcia bírósági tárgyalása most zajlik, az esküdtek már bűnösnek találták, a bíró a jövő héten hirdeti ki az ítéletet.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6476 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x