Okostelefon vezeti célba az adományokat
Címlap / Őrület / Okostelefon vezeti célba az adományokat

Okostelefon vezeti célba az adományokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A djuice az öt legnagyobb magyarországi segélyszervezettel karöltve egy újszerű mobilalkalmazást indít útjára, amely az adományozni vágyó fiatalok dolgát könnyíti, és a rászoruló emberek életét szépítheti meg. Az új androidos applikáció segít megtalálni a közeli adománygyűjtő-pontokat, és megmutatja, hogy mikor, milyen adományt vesz át az adott segélyszervezet. Az alkalmazás, kérésre a gyűjtőponthoz vezető útvonal megtervezését is elvégzi. 

Karácsony közeledtével a legtöbb ember gondolatban összeállítja saját kívánságlistáját és elgondolkozik azon, hogy mivel lephetné meg szeretteit, de óhatatlanul maradnak megvalósulatlan álmok az ünnepek után. A rászorultak élethelyzetén igyekeznek segíteni az országos segélyszervezetek, melyek csak akkor tudják ellátni feladatukat, ha minél több emberben merül fel az adományozás szándéka.
 
A djuice a fiatalok mobilmárkájaként a legnagyobb hazai segélyszervezetek közremûködésével egy új androidos mobilalkalmazás indít útjára, amely révén a felhasználók minden eddiginél egyszerûbben járulhatnak hozzá a rászoruló emberek megsegítéséhez. A találóan ADDODA névre keresztelt androidos applikáció a felajánlott adomány ismeretében, helymeghatározás segítségével mutatja meg, hogy hol található a legközelebbi adomány átvevõ pont, amely fogadja, és biztos célba juttatja a nemes felajánlást. Sõt, a megfelelõ átvevõpont kiválasztását követõen az alkalmazás megtervezi a pontos útvonalat egészen a célállomásig.
 
Az új okostelefon alkalmazás nem csupán a karácsonyi ünnepre koncentrál: A rendszeresen frissülõ Aktuális gyűjtõprogramok menüben idõszakos, kiemelt gyűjtõakciók kapnak helyet. A funkció segítségével bármilyen természeti katasztrófa esetén a segélyszervezetek azonnali információi alapján tájékozódhatnak a fiatalok, hogy hol, milyen adományokkal segíthetnek pontosan. Decemberben a Mikulásgyár és a Cipõs doboznyi ajándék gyûjtések kapnak kiemelt figyelmet, amelyek elsõsorban megunt vagy nem használt játékokat és ruhákat várnak a rászoruló gyermekek számára. Ilyen adományok gyakran érkezhetnek a djuice célcsoportjának számító 26 év alatti fiataloktól, hiszen ebben az életszakaszban már nehezebben találják el a rokonok, hogy mire vágyik pontosan az önálló élet irányába forduló fiatal. Ezeket az ajándékokat a szekrény mélyére is süllyeszthetik, de okosabb döntés eljuttatni egy olyan családhoz, ahol akár ez az ajándék jelentheti az ünnepi idõszak fénypontját.

"Szerveztünk már adománygyűjtést az elõfizetõink között és igen nagy nyitottságot tapasztaltunk részükrõl segítségnyújtás terén. Rendkívül empatikus korosztályról van szó. Ugyanakkor meglátásunk szerint sokszor nincs tudomásuk a fiataloknak arról, hogy kiknek, hogyan, hol és mikor segíthetnek, legyen szó akár egy ünnep kapcsán történõ segítésrõl, vagy akár egy természeti csapás utáni szükséghelyzetrõl. Ha a fiatalok nyitottak, az országos segélyszervezetek léteznek és működnek, akkor nekünk fel kell vállalnunk a szerepet rendszer mûködésének támogatásában, és az adományozási kultúra erõsítésében" – foglalta össze az alkalmazás alapgondolatát Egyed Gábor a djuice részérõl.
 
A fiatalokhoz, de nem csak a fiataloknak: az ADDODA alkalmazás kortól függetlenül bárki számára díjmentesen elérhetõ az Android Marketen. Az átvevõhely adatbázis kiépítésében és a gyűjtõprogramok jövõbeni frissítésében a djuice partnere a Vöröskereszt, a Baptista Szeretetszolgálat, a Máltai Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, a Pest Megyei Kutató- Mentõ Szolgálat és a Bohócok a láthatáron, amely szervezetek a tartós élelmiszerektõl a ruházati és elektronikai eszközökön keresztül a könyvekig minden adományt örömmel fogadnak. Az alkalmazás a december 7-i Android Workshopon debütál a nagyközönség számára. Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmi díjjal járhat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x