Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához,...
Címlap / Őrület / Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához, fájós nyúllábhoz

Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához, fájós nyúllábhoz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-03

Egyebek közt letörött körömhöz, tévékapcsoló megjavításához, villanykörte cseréjéhez hívták tavaly a mentőket Nagy-Britanniában. 

 

Az Anglia déli részén ténykedő South Central mentőszolgálat (SCAS) annyira megelégelte a cseppet sem életmentő fontosságú telefonhívásokat - amelyekből több mint ezer volt 2011-ben -, hogy kampányt indított a lakosság felvilágosítására, mire is való a 999-es segélyhívó szám, és hogy tudatosítsa: valódi életveszélyben lévő emberek halhatnak meg, miközben mások teljesen feleslegesen kérik a mentők segítségét. A SCAS saját honlapjának nyitó oldalán hívja fel a lakosságot felelősségteljesebb telefonálásra és külön kisfilmet is forgattatott a problémáról.

Az angol Északkeleti Mentőszolgálat (NEAS) hasonló gondokról panaszkodott a Shields Gazette című brit lapnak. Kirívóan bugyuta segélyhívásai közül kiemelt egy férfit, aki - állítása szerint - "véletlenül" ráragasztott öt műanyagpoharat a fejére, egy nőt, aki csuklásához riasztotta a mentőket és egy harmadik telefonálót, aki nyula lábfájásának csillapításához kért sürgős segítséget.
 
 
[ 1249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x