Kétszer is férjhez adtak "szellemesküvőn" egy halott menyasszonyt...
hirdetés
Címlap / Őrület / Kétszer is férjhez adtak "szellemesküvőn" egy halott menyasszonyt

Kétszer is férjhez adtak "szellemesküvőn" egy halott menyasszonyt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Kétszer is férjhez adtak Kínában "szellemesküvőn" egy halott menyasszonyt pár napon belül, mert tolvajok kihantolták a holttestét. 


Rendezvénynaptár
Kínában régi hagyománya van annak, hogy házasuló korban elhunyt nőtlen férfiakat és hajadonokat összeadnak haláluk után, majd pedig együtt temetik el őket közös sírba abban a hiedelemben, hogy így a túlvilágon társak lesznek. A szokás ellen határozottan fellépett Mao Ce-tung néhai kínai vezető már 60 évvel ezelőtt, ám nem sikerült a hagyományt még neki sem "kigyomlálnia" a társadalomból.

A minap kétszer is férjhez adott menyasszonyért az első szellemesküvő vőlegényének rokonsága 35 ezer jüant (1,2 millió forintot) fizetett a holt hajadon családjának. Miután eltemették a párt, tolvajok kiásták a nőt és immár ők adták el 30 ezer jüanért egy másik városban "szellemmenyasszonynak", ám lebuktak és a rendőrség őrizetbe vette őket.

2007-ben egy férfi hat nővel végzett, hogy eladja őket szellemesküvőkre. Lelepleződött, a rendőrség elfogta a sorozatgyilkost, aki vallomásában azt mondta, hogy kevesebb fáradsággal járt nőket ölni, mint kiásni tetemüket a sírból.


 
 
[ 1553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x