A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója
Címlap / Őrület / A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója

A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Hello Kittynek világszerte sok millió rajongója van, de talán nincs még egy olyan fanatikus, mint a 39 éves Asako Kanda. 

A japán recepciós hölgy nem kevesebb, mint 4519 Hello Kitty emléktárgyat gyűjtött össze és halmozott fel a lakásában. Tavaly óta övé a hivatalos Guinness világrekord.
 
 
Még általános iskolás kislány volt, amikor rákattant a bájos figurára és elkezdte gyűjteni a Kittyt ábrázoló ceruzahegyezőket és tollakat. 11 éves volt, amikor az iskolában kerámia órán egy Kittys bögrét készített. A vele egykorú lányok kinőtték a hasonló őrületeiket és egyre inkább a sportolók, vagy a fiú bandák tagjai iránt rajongtak. 

 
Asako Kanda azonban kitartott gyermekesnek tűnő mániája mellett, az sem zavarja, ha kinevetik,vagy azt mondják, hogy rossz az ízlése. Egy álma van: Hello Kitty alakú házban szeretne élni. 
 
 
Mostani lakásában a kenyérpiritótól kezdve a ventilátorig minden Kitty alakú, nem is beszélve a töménytelen plüss figuráról. Tiszta szerencse, hogy a férje nem osztja a mániáját és visszatartja a költekezését. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x