Három mázsát fogyott egy brit férfi, de még mindig 150 kiló...
Címlap / Őrület / Három mázsát fogyott egy brit férfi, de még mindig 150 kiló

Három mázsát fogyott egy brit férfi, de még mindig 150 kiló

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Csaknem három mázsát fogyott egy brit férfi, de még mindig 150 kilót nyom. Fogyókúrájával csak 90 kilósan akar felhagyni. 

Az 51 éves Paul Mason valaha postásként dolgozott, ám egy idő után ágynak esett kövérsége miatt. Reggelire általában egy csomag szalonnát, négy kolbászt és négy tojást evett, mindezekhez bőven tömött magába kenyeret. Tipikus ebédje négy adag sült halt volt krumplival és két adag kebabbal. Vacsorára csak pizzákat evett és sült krumplit, viszont napközben is csipegetett: átlagosan 40 csomag krumpliszirmot ropogtatott el. Húszezer kalóriát tömött magába, a szükséges 10-szeresét, így nem csoda, hogy csaknem féltonnásra hízott.
 
 
A tetemes fogyást - három nehézsúlyú bokszoló tömegét adta le - mindenekelott egy gyomorszűkítő műtétnek köszönheti, amelynek következtében tyúktojásméretű lett a gyomra. A műtéthez természetesen kórházba kellett vinni. Mivel mozogni képtelen volt, tűzoltók kibontották háza homlokzati falát és targoncával emelték egy különleges mentőautóba. 
 
 
Mason orvosi számlái 1 millió fontra (350 millió forintra) rúgnak - eddig. A teljes költséget a társadalombiztosítás, azaz adófizető honfitársai állták. Mason azonban esztétikai operációkra is igényt tart, hiszen a nagy fogyás miatt most "lötyög" a borében. Úgy gondolja, ha sikerül megszabadulnia a felesleges bőrtől, sportolni is elkezdhet és barátnőt is találhat magának. Az orvosok azonban közölték vele, hogy legalább két évig stabilnak kell maradnia a testtömegének, csak azután veszik fontolóra a bőrfeszesítő operációkat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x