Playmate-ekkel kampányol a pécsi Gyermekklinika
Címlap / Őrület / Playmate-ekkel kampányol a pécsi Gyermekklinika

Playmate-ekkel kampányol a pécsi Gyermekklinika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

A Gyermekonkológiai osztályon a napokban Fekete Tünde és Pintér Marianna playmate-ek játékokkal megpakolva köszöntötték a beteg gyerekeket. 

A lányok közös 2013-as naptárukat mutatták be, melynek bevételéből szeretnék támogatni a gyermekklinikát, valamint egy nagyszabású partit is tartanak vasárnap a Symbol Clubban, Budapesten. "Azért esett a választásunk erre a kórházra, mert azt gondoljuk, hogy erre a betegségre jobban fel kellene hívni a figyelmet. Ez egy hosszadalmas betegség, és azt gondolom, a szülőket és a gyerekeket egyaránt támogatni kell. Azt vettük észre, ennek a kórháznak nagy szüksége lenne egy nagyobb fogú támogatásra" - mesélte stábunknak Fekete Tünde.
 
Ugyan a gyermekkori rákos megbetegedések nem olyan gyakoriak, mint azt hinnénk - évente 250-300 új betegről beszélhetünk - és a gyógyulási arány is bíztató, ám ennek ellenére a támogatásra mindenhol szükség van - tudtuk meg Dr. Ottófy Gábortól, aki a klinika nevében beszélt a Tabu Tv-nek a jelenlegi helyzettől. "Újabb műszerbeszerzésekre lenne szükség, illetve fontos azt tudni, hogy a gyerekek egy része nem tud meggyógyulni. Sokuk szeretne hazamenni az utolsó időszakban. Az otthoni gyerekhospice támogatása is ezekből az adományokból tud megvalósulni."
 
Aki szeretné támogatni a gyermekklinikát, az EURAKVILO Alapítványon keresztül mindezt megteheti. Számlaszám: MKB 10300002-10531950-49020012
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x