Kétszázzal repesztett át Belgiumba a fékevesztett autós
Címlap / Őrület / Kétszázzal repesztett át Belgiumba a fékevesztett autós

Kétszázzal repesztett át Belgiumba a fékevesztett autós

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Minden autós rémálma vált valóra egy francia sofőr számára, amikor autója fékezés helyett egyre nagyobb fokozatba kapcsolt, és kétszáz kilométeres sebességgel száguldott át a belga határon, ahol végül kifogyott a benzinje. 

A 36 esztendős Franck Lecerf kétsávos úton tartott egy bevásárlóközpont felé, amikor mozgássérültek számára átalakított kocsija fékezés helyett először 100 km/h-ra gyorsult. Ezt követően minden alkalommal, amikor a fékre lépett, járműve lassulás helyett egyre sebesebben  haladt, végül már óránként 200 kilométerrel száguldott.
 
Lepergett előtte az egész élete - mondta később. 
 
Időközben sikerült felhívnia a segélyvonalat, és rendőri kíséretet kapott. A lehetőségeket mérlegelve lehetővé tették számára, hogy addig száguldjon, amíg ki nem fogy autója tankjából a benzin. Az őrült rohanás végül Belgiumban ért véget, 200 kilométerre Lecerf Amienhez közeli lakóhelyétől. 
 
Baleset szerencsére nem történt, a férfi azonban az átélt megrázkódtatás hatására epilepsziás rohamot kapott. Mint elmondta: már korában is volt problémája Renault márkájú autójával, de a szakszervízben azt mondták, kijavították a hibát. Lecerf ügyvédje "emberi élet veszélyeztetése" címén pert indít a Renault ellen. A vállalat közölte, hogy egyelőre a vizsgálat eredményire várnak.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1762 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x