Szilveszteri RETRObbanás
Címlap / Őrület / Szilveszteri RETRObbanás

Szilveszteri RETRObbanás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

A "Szilveszteri RETRObbanás" nevet viselő rendezvény 2005. december 31-én új távlatot nyit az óévbúcsúztatók közt.  

A „Szilveszteri RETRObbanás” nevet viselő rendezvény 2005. december 31-én új távlatot nyit az óévbúcsúztatók közt. Ez az este a Hungexpo „B” pavilonjá-ban kivételesen nem a fiatalabb korosztályhoz szól, hanem azokhoz, akik fiatalnak érzik magukat. Habár számos szórakozási lehetőség adódik az év utolsó napján is, mégsem találni olyan helyet, ahol a 30-on felüliek is igazán jól érezhetik magukat, mert napjaink zenés klubjai, vendéglátó egységei a fiatal korosztályt célozzák meg. Inkább baráti összejöveteleken, vagy a szűk család körében fogyasztják el az ünnepi pezsgőt, s ha valaki mégis a pesti utcákra merészkedik, hamar kedvét szegi a vad forgatag és randalírozás.

VN CREDIT-LINE Kft. támogatásával nekik szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy kamasz-koruk zenéivel kellemes társaságban ünnepelhessenek egy olyan környezetben, mely felidézi fiatalságuk jellegzetességeit, de mindezt ötvözi a modern bulik professzionális kelléktárával: dekorációival és színvonalával.
Erre utal az elnevezés is, hiszen az újdonság erejével kíván berobbanni a köztudatba, de mindenképp kihangsúlyozza azt a nosztalgikus szellemet, mely az egész rendezvényt belengi.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x