Megtalálták az időkapszulát
Címlap / Őrület / Megtalálták az időkapszulát

Megtalálták az időkapszulát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

Különleges detektorokkkal megtalálták Honoluluban azt az időkapszulát, amelyet a független hawaii királyság Kamehameha dinasztijának utolsó tagja,  

 

Különleges detektorokkkal megtalálták Honoluluban azt az időkapszulát, amelyet a független hawaii királyság Kamehameha dinasztijának utolsó tagja, V. Kamehameha helyezett el Honolulu egyik leghíresebb épületének alapkövébe.

Az időkapszula létéről tudtak a kutatók, ám pontos helyét most sikerült először betájolni. Ugyancsak Ismert volt már a több mint 130 éve elhelyezett időkapszula tartalma is: a jövő számára üzenetként hátrahagyott kis dobozban az egykorú leírások szerint benne van a Hawaii királyság alkotmánya, érmék, 11 különféle helyi napilap, naptárak és könyvek, valamint egy szótár is. Az időkapszulát, melyet a független királyság Kamehameha dinasztiájának utolsó, ötödik tagja, V. Kamehameha helyezett el, alapvetően nem a mai kor emberének szánták. Minden bizonnyal a kissé távolabbi jövő emberei számára készítette el a király, elsősorban azzal a céllal, hogy több ezer év múlva lássák: Hawaii egykoron független államként az emberiség egyik paradicsoma volt.
tovább
 
 
[ 542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x