Yrisz Klub - Emese bál
hirdetés
Címlap / Őrület / Yrisz Klub - Emese bál

Yrisz Klub - Emese bál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

A történet, a legenda régi idők hőseiről szól. Azokról a nőkről és férfiakról, akik mertek nagyot álmodni, és álmaikat megvalósítani. Megteremtették hazánk alapjait.  

 

Rendezvénynaptár
Yrisz Klub Meghívjuk Önt és partnerét 2006. május 17-én, 18 órára, a Magyarok Házába,Bp., V., Semmelweiss u. 1-3.

Program:
Az Emese bál (VII. 5. 19h),a Miss Írisz választás és a Szépség Világnapjának (X. 14.) startpartija,az Európai Sajtó Szövetség együttműködésével.

Sztárvendég a Klubban: Xyrének koncert
Lutrimusz: csoportos logiko-stratégiai szerencsejáték

Belépőjegy: 500 Ft. Klubtagoknak ingyenes.

Lélekkutató Intézet * Yrisz Klub
PszichoMenedzser Stúdió
1701 Budapest, Pf. 303. * 1052 Bp., Semmelweiss 1.

Háziasszony: Xylena * Szilvásy Péter klubvezető
Tel.: 0630-4935804 és 1-267-4514/317

Az Emese bál meséje 1.0 v.<
/b>
A történet, a legenda régi idők hőseiről szól. Azokról a nőkről és férfiakról, akik mertek nagyot álmodni, és álmaikat megvalósítani. Megteremtették hazánk alapjait. Hívjuk Attila hun király halhatatlan szellemét! Hívjuk a honfoglaló Árpád vezért és sarjait!

De mindenek felett hívjuk Emesét, minden magyarok ősanyját, a nőt, aki szívében és szíve alatt hordozta az ígéretet, a magyarok álmát. Világra szülte fiát, aki az égből jött. Hívjuk Emesét, mi, fiai és lányai. Meséljen még, az igazról, a jóról, aki mindig győz. Kell most nekünk egy jó mese, mit együtt hallgatunk.

Szóljon Emese meséje, hívjuk a regélőket. Lássuk, a hősöket, lássuk a tündéreket. Jöjjetek táncosok! Halljuk hangját angyalok szavának, csendüljön a nóta, dalra fakadjanak, zenéljenek az együttesek. Legyenek próbák, ki állja meg, ki tudja jobban?! Jöjjetek kvízmesterek! Legyen koronája szépséges fejeknek, legyen verseny a szépségeknek! Jöjjetek lányok, legyen szépségverseny! Kell, hogy tudjunk mulatni is, a tánc feltölt. Discósok a legjobb magyar slágereket adjátok! Ismerjük a múltat, éljük a jelent, higgyük a jövőt, mi is alkotjuk azt.

Ezen a napon, Emese napon, még a holt is feltámad, a csecsemő sem sír, de mindenki vidám, Emese anyánk, fenn az égben reánk tekints! Július 5-én, este 8-kór fanfárok szóljanak, kezdetét jelezve a nagy mulatságnak. Magyarok Házába magyarnak és külföldinek ugyanúgy 2 ezer és 6 forintért, mely belépőhöz egy kupica hangulatjavító is dukál. A háziasszony, ki aznap Emese leánya, köszönti a népet fél kilenc tájékán. Akkortól kezdve az Emese bál vígassága végeláthatatlan egészen hajnal 2 óráig.

Álma mindenkinek jó legyen, élvezze hát a bált, az Emese bált! 
 
[ 874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x