Hagyományőrző gyermektábor
Címlap / Őrület / Hagyományőrző gyermektábor

Hagyományőrző gyermektábor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A Fertő-Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában hagyományőrző gyermektábort tartunk  

Fehértó (Hanság), 2006. augusztus 23-27.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában augusztus 23-a, szerda reggeltől 27-e, vasárnap délutánig hagyományőrző gyermektábort tartunk 8-16 éves gyermekek részére.

A programokból:
Kirándulások a Nemzeti Parkba, a helyi élővilág megismerése biológus tanár vezetésével (ragadozó és más védett madarak, toportyán, füvek-fák-virágok…).
Rovásírás tanulás
Íjászat gyermek-, és felnőtt íjakkal
Népdalok és néptáncok tanulása
Népmesék megismerése és megértése
Hagyományos népi játékok megismerése és játszása (pl. méta)
Kézműves foglalkozások
Agyagozás
Seprűkészítés
Fürdés a bősárkányi karszttóban

Szállás jurtában, indián sátorban és földházban (esetleg saját sátorban).Napi háromszori étkezés.

Táborvezetők:
Aradi Katalin művészetterapeuta, festőművész
Sólyomfi Nagy Zoltán pedagógus, regős, költő, önismereti tréner
Rogovszky Zoltán biológus, tanár
További felvilágosítás és jelentkezés: 06-20-363-4076, 06-20-447-3653,

Tátos Hét - Elméleti és gyakorlati tanítások őseink természet közeli tudása alapján

2006. Új Kenyér hava (augusztus) 5-11.
Cserkút, Nógrád megye

Misztikus világba merülünk augusztusban, a festői Cserhát hegység egy rejtett, nyugalmas helyén. Hegyek, dombok között vár minket a romantikus, patakok ölelte ház, mely évtizedek óta otthona elvonulásoknak, sámán-, táltos gyakorlatok és technikák elsajátításának.

Úgy gondolhatjuk, a tátosok (a táltos régebbi írásmódja) világa letűnt korok ködös homályába veszett, ez nincs így. Éppen, mert ember-, és világszemlélete mély bölcsességről, hatalmas tapasztalatról tanúskodik, elméleti és gyakorlati tanításait mai, felgyorsult, elmagányosodott, betegségekkel és széttöredező emberi kapcsolatokkal terhelt életünkben is alkalmazhatjuk. Sőt, ma legalább akkora szükségünk van rá, mint egykoron.

Az egy hetes tanítás alapvető célja a lélekutazás (révülés) biztonságos megtanulása. Utazás egy, a hétköznapi tudatunkkal nem érzékelhető világba, mélyebb önmagunkba, a belső tudás és erő növelése érdekében. Használjuk az éneklés, csörgőzés, dobolás, tánc ősi módjait, megtanuljuk a megváltozott tudatállapot elérését, találkozunk szellemi vezetőnkkel s elsajátítjuk a különböző gyógyító módszerek alapjait. Elmélyült kapcsolatba kerülünk a természettel, a tiszta forrással, megismerjük az Izzasztó Kunyhó Szertartás hagyományos magyar módját. Az esti tábortüzek mellett tanulunk a csillagokról, őseink bölcs regéiről. Gyakoroljuk a rovásírást és az íjászatot is.

A Tátos Hét nem „táltosképző”. Őseink hagyományait alázattal, tisztelettel felhasználva, életünket, az ÉLETet jobban megértő emberekké válhatunk. Csodálatos, megható élmények, testi, lelki és szellemi felfedező utak során megtanuljuk az ősi technikák alapjait és erkölcsös, biztonságos használatát a mai életben, hogy önmagunk és mások kérdéseire, égető gondjaira magyarázatot és megoldást találhassunk.


További felvilágosítás és jelentkezés:
Sólyomfi Nagy Zoltán
Telefon: 06-20-363-4076
E-mail: solyomfi@freemail.hu
Honlap: www.solyomfia.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x